Unik og eksklusiv, spesielt for deg!

 

Logo på utsidanVaremerk ditt julekort!

For å styrke din merkevare kan vi trykke ditt foretaksnavn i Garamond på forsiden. Slik skaper du ditt eget julekort. Velg mellom ulike folier og farger! Se etter symbolene FOLIE og FARG som viser hvilke kort som egner seg bra for utsidestrykk. 

Logo i färgKortet kan trykkes med logo eller foretaksnavn i farge (digital eller standard) på forsiden.

Logo i folieKortet kan trykkes med logo eller foretaksnavn i folie på forsiden

Exempel på firmanamnEksempel på foretaksnavn i Garamond.

Når du har valgt ditt kort videresender du helt enkelt din logo via post eller e-post (som jpg-, tiff- eller eps-fil i minst 300 punkters oppløsning eller som tydelig sort-hvitt original). Vi kan også trykke kun foretaksnavnet i fonten Garamond (ange namnet vid bestillingen). Det går selvsagt like bra å ikke trykke noe i det hele tatt på utsiden.
   Når vi trykker logo eller foretaksnavn på utsiden finnes det ulike trykkmetoder att välja mellom - vakre farger eller eksklusiv foliering.
   Bruk av farger skaper fin effekt, i tillegg til å forsterke merkevareupplevelsen. Hvis du har egne profilfarger trykker vi gjerne hele eller deler digitalt. Angi PMS-numret vid bestillingen. Du kan også velge noen av våre standardfarger. De finnes i de vakre julefargene rød, blå, grå och sort. Velg gjerne en farge som harmonerer med motivet i kortet! Foliering er en teknikk då en metallisk skimrende folie trykker selve teksten eller motivet og gir en glimmende og luksuriøs effekt. Velg mellom gull, silver, kobber, rød, grønn og mørkeblå. Kostnad for klisjé tilkommer. Klisjén kan deretter fritt brukes igen och igen!
digitaltryck

Digital

Profilering med egen PMS-farge

Farger er en effektiv måte å forsterke varumerkeopplevelsen. Hvis du har en eller flere egne profilfarger trykker vi gjerne hele eller deler av trykket i denne eller disse fargene. Oppgi PMS-nummerne på bestillingsskjemaet!
Standardfärger

Standardfarge

Standardfarger med julens toner

Våre standardfarger er de vakre julefargene rød, blå, grå og svart. De passar bra til de fleste typer av kort. Velg gjerne en farge som harmonerer med kortmotivet!
Foliefärger

Folie

Foliering for riktig gullkant

Foliering er en teknikk der en metallisk skimrende folie trykker selve teksten eller motivet. Dette gir en glitrende og lukseriøs effekt. Velg mellom gull, sølv, kobber, rød, grøn og mørkeblå. En tillegg for klisjé tilkommer - klisjéen kan fritt anvendes igjen og igjen!

Tryck på insidanKruseduller, stilrent eller kalligrafert?

Din julehilsen kan trykkes med mange ulika typsnitt och stilar. Velg mellom mellan og en mängd ulika varianter, se dem her lengre ner på sidan! Selvsagt tilpasser vi din hilsen på en estetisk måte slik at den vil passe inn på det kort du velger. 

Vi trykker selvsagt er logo eller foretaksnavn også på innsiden av kortet! Send oss logo per post eller e-post (som jpg-, tiff- eller eps-fil i minst 300 punkters oppløsning eller som tydelig sort-hvitt original). Vi kan også trykke kun foretaksnavnet i fonten Garamond (ange namnet vid bestillingen).

Velg mellom tre ulike plasseringer av logotypen/foretaksnavnet – høyre opp, i midten eller lengere ner på kortet.

Tryck på insidanBenytt kortet til å kommunisere med kunder og samarbeidspartnere!

Et julekort kan være så mye mer enn en hilsen. Bruk anledningen til å fortelle om året som har gått. Takk med dine egne ord! Send oss din egen tekst på e-post eller i vanlig post, så tilpasser vi teksten slik at den passer kortet.

Deres signaturer trykket på innsiden av julekortet

Navnesignaturer gir en mer personlig følelse. Gjør det enkelt, og la oss bidra til å trykke alla signaturer i steden for å göre allt for hånd. Send oss dine signaturer så scannar vi og trykker! 

Standardfärger
Standardfarger
Foliefärger 
Foliefarger
Självhäftande kuvert

Selvklebende – ja takk i juletider!

Å lime hundretals kunvolutter kan ødelegge juleplanleggingen. Selvklebende konvolutter gjør jobben betydelig enklere.

Kuvert med returadress

Bedre kontroll over adresseregisteret

Med en trykket returadresse på baksiden får du tilbake kort som ikke når mottakeren. Det er en effektiv måte å holde adresseregisteret oppdatert på, samtidig som at du ikke mister kontakten med viktige kunder.
Kuvert med logo och tryckta adresser

Foretningsmessig, selv på forsiden!

Minsk arbeidsmengden og skap et profesjonelt uttrykk gjennom å trykke mottakerens adresse på forsiden av konvolutten. Enklere kan det ikke bli! Send oss en Excel-fil, så fikser vi resten.
Vi kan også trykke din logo på konvolutten. Med logo på forsiden styrkes din merkevare.

Kuvert med sigillOblater høyner kvaliteten och forenkler!

Med en oblat (klistremerke) slipper du å fukte konvoluttklaffen. Du sparer masse tid og bryderi, i tillegg til at du pynter opp baksiden. Leveres i gull eller sølv. Pris per ark med 25 stk kr 15,-

Sigill i guld    Sigill i silver